Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste jarskie danie. Można podać z surówką lub kwaśną śmietaną.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1403
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 372
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4434
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1403
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 372
Składniki
Cukinię zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać rozdrobniony widelcem twaróg i jajko, wymieszać. Do masy wsypać mąkę, bułkę tartą i posiekany koperek, doprawić solą i pieprzem, dobrze wymieszać.
Z masy formować okrągłe kotlety, obtoczyć w tartej bułce, smażyć na rozgrzanym oleju po kilka minut z obu stron.