Do góry

Dania główne Przepis na:

Kotlety warzywno-drobiowe

Kotlety warzywno-drobiowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 221 Ocena: 1427

Dodano:

Odsłon: 14122

Następstwo zwykłych kotletów mielonych. Warzywa i ser nadają nowy smak i wygląd.

Składniki

  • 400 g mięsa mielonego
  • 2 papryki
  • 100 g sera żółtego
  • 2 jaja
  • 2 łyżki mąki ziemniaczanej
  • 400 g pieczarek
  • 3 łyżki koperku
  • sól, pieprz
  • tłuszcz do smażenia
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Paprykę, pieczarki kroimy w kostkę. Ser ścieramy na tarce, jajka roztrzepujemy.

  2. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą i formujemy kotleciki. Smażymy na patelni z obu stron.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń