Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlet schabowy na inny sposób.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 78
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 20
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 152
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 353
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 78
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, pokroić na kotlety, rozbić tłuczkiem i obsmażyć na maśle z obu stron na rumiano. Po czym ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać przyprawami. Na mięsie ułożyć pokrojone w plastry banany i zalać śmietaną wymieszaną z curry. Posypać starty serem i zapiec w temperaturze 200 stopni przez 15-20 minut.