Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i chrupiące kotlety z brokuła to idealne połączenie smaku i zdrowia. Złocista panierka kryje w sobie kremowe wnętrze pełne aromatycznych przypraw, które podkreślają naturalną słodycz brokuła. Doskonałe jako lekki obiad lub przekąska, która zachwyci nawet największych mięsożerców. Spróbuj, a zakochasz się w tym prostym, a jednocześnie wyrafinowanym daniu!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1168
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5702
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18249
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1168
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5702
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8783
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18249
Składniki
1. Ugotuj brokuły w osolonej wodzie, aż będą miękkie. Odcedź i ostudź. 2. Rozgnieć brokuły widelcem lub zblenduj na gładką masę. 3. Dodaj jajka, ser, bułkę tartą i przyprawy. Wymieszaj na jednolitą masę. 4. Formuj kotlety, obtaczaj je w bułce tartej. 5. Smaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. 6. Podawaj ciepłe, np. z sosem jogurtowym lub sałatką. Smacznego!