Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i chrupiące kotlety z brokuła to idealne połączenie smaku i zdrowia. Złocista panierka kryje w sobie kremowe wnętrze pełne aromatycznych przypraw, które podkreślają naturalną słodycz brokuła. Doskonałe jako lekki obiad lub przekąska, która zachwyci nawet największych mięsożerców. Spróbuj, a zakochasz się w tym prostym, a jednocześnie wyrafinowanym daniu!
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 824
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15210
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1861
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 824
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15210
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1861
Składniki
1. Ugotuj brokuły w osolonej wodzie, aż będą miękkie. Odcedź i ostudź. 2. Rozgnieć brokuły widelcem lub zblenduj na gładką masę. 3. Dodaj jajka, ser, bułkę tartą i przyprawy. Wymieszaj na jednolitą masę. 4. Formuj kotlety, obtaczaj je w bułce tartej. 5. Smaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. 6. Podawaj ciepłe, np. z sosem jogurtowym lub sałatką. Smacznego!