Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste ,smaczne,można użyć zamiast schabu -kurczaka lub indyka
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1492
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1698
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 63
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1492
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1698
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 63
Składniki
Pieczarki,cebulę,czosnek i bazylię drobno posiekać.
Na dużej patelni rozpuścić masło zeszklić cebulę dodać czosnek pieczarki i bazylię i dusić do wyparowania płynu lekko posolić następnie zdjąć z ognia i wymieszać z bułką tartą.
Kotlety lekko pobić,oprószyć solą pieprzem i usmażyć z obu stron na oleju,przełożyć do żaroodpornego naczynia.Na tym samym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w paski paprykę.
Na plastrach mięsa położyć farsz na nim ser żółty obok paprykę.Całość wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na około 10 min.Smacznego !!