Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste ,smaczne,można użyć zamiast schabu -kurczaka lub indyka
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Pieczarki,cebulę,czosnek i bazylię drobno posiekać.
Na dużej patelni rozpuścić masło zeszklić cebulę dodać czosnek pieczarki i bazylię i dusić do wyparowania płynu lekko posolić następnie zdjąć z ognia i wymieszać z bułką tartą.
Kotlety lekko pobić,oprószyć solą pieprzem i usmażyć z obu stron na oleju,przełożyć do żaroodpornego naczynia.Na tym samym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w paski paprykę.
Na plastrach mięsa położyć farsz na nim ser żółty obok paprykę.Całość wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na około 10 min.Smacznego !!