Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo pyszne kotlety
Namoczyłam fasolę przez noc, a rano ugotowałam ja z łyżką majeranku.
Na kotlety trzeba gotować ją 1,5 godziny.
Fasolę zmalaksowałam, można ją też przepuścić przez drobne oczko w maszynce do mielenia.
Dwie cebule pokroiłam w kosteczkę i przesmażyłam ją na rumiano.
Dodałam do masy fasolowej jak i sól, pieprz, chili i majeranek.
Można sprawdzić smaki.
Potem dodałam jajo i taka sama objętość bułki tartej. Wymieszałam.
Naoliwionymi dłońmi formowałam kotlety i obtaczałam je w bułce tartej.
Usmażyłam je na mocno rumiano :)
Smacznego :)
Fasolka po bretońsku to jedna z najpopularniejszych potraw w polskiej kuchni....
Odsłon: 645
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31592
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9533
Przepis dnia
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 273
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31592
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9533
Przepis dnia
Sałatka ziemniaczana jest obowiązkowa na każdym polskim grillu.
Odsłon: 273
Składniki
Namoczyłam fasolę przez noc, a rano ugotowałam ja z łyżką majeranku. Na kotlety trzeba gotować ją 1,5 godziny.
Fasolę zmalaksowałam, można ją też przepuścić przez drobne oczko w maszynce do mielenia. Dwie cebule pokroiłam w kosteczkę i przesmażyłam ją na rumiano. Dodałam do masy fasolowej jak i sól, pieprz, chili i majeranek. Można sprawdzić smaki. Potem dodałam jajo i taka sama objętość bułki tartej. Wymieszałam. Naoliwionymi dłońmi formowałam kotlety i obtaczałam je w bułce tartej.
Usmażyłam je na mocno rumiano :) Smacznego :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 28
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 165