Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 804
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7224
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2683
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20194
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 582
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 804
Składniki
Namoczyłam fasolę przez noc, a rano ugotowałam ja z łyżką majeranku. Na kotlety trzeba gotować ją 1,5 godziny.
Fasolę zmalaksowałam, można ją też przepuścić przez drobne oczko w maszynce do mielenia. Dwie cebule pokroiłam w kosteczkę i przesmażyłam ją na rumiano. Dodałam do masy fasolowej jak i sól, pieprz, chili i majeranek. Można sprawdzić smaki. Potem dodałam jajo i taka sama objętość bułki tartej. Wymieszałam. Naoliwionymi dłońmi formowałam kotlety i obtaczałam je w bułce tartej.
Usmażyłam je na mocno rumiano :) Smacznego :)