Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super alternatywa dla tradycyjnych kotletów
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 122
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1189
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31228
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3645
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4622
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8126
Zdrowe, smaczne pierogi w których nadzienie nadaje im wyjątkowy smak.
Odsłon: 122
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1189
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 31228
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 3645
Prawdziwa włoska carbonara Magdy Gessler nie wymaga wielu składników, aby był...
Odsłon: 4622
Proste, dość szybkie, bardzo smaczne. Niby znane ale jednak nieco inne.
Odsłon: 8126
Składniki
Fasolę, cebulę i czosnek zmiksuj w blenderze. Dodaj jajko, mąkę oraz bułkę tartą do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Z masy formuj kotleciki, obtaczaj w bułce tartej i smaż na rozgrzanym oleju. Podaj z ulubionymi dodatkami np. z ziemniakami i mizerią.