Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super alternatywa dla tradycyjnych kotletów
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Składniki
Fasolę, cebulę i czosnek zmiksuj w blenderze. Dodaj jajko, mąkę oraz bułkę tartą do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Z masy formuj kotleciki, obtaczaj w bułce tartej i smaż na rozgrzanym oleju. Podaj z ulubionymi dodatkami np. z ziemniakami i mizerią.