Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic lepszego i szybkiego w przygotowaniu do obiadu jak właśnie kotlety mielone, jedliście kiedyś z piersi gęsi ? Jeżeli nie to zapraszam po przepis na blog pod nazwą Kuchnia domowa Agi
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424925
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336960
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 754
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424925
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10684
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336960
Składniki
Mięso z piersi gęsi zmielić ze skórą oraz czosnkiem dodać pozostałe składniki i wymieszać następnie wlać wodę gazowaną i masować mięso aż będzie lśniące
Po 5 minutach gdy mięso już odpoczęło formować kotlety obtoczyć je w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiany kolor
Kotlety wyszły z wierzchu bardzo chrupiące a w środku mega wilgotne, jak najbardziej polecam