Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic lepszego i szybkiego w przygotowaniu do obiadu jak właśnie kotlety mielone, jedliście kiedyś z piersi gęsi ? Jeżeli nie to zapraszam po przepis na blog pod nazwą Kuchnia domowa Agi
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17281
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 139
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7656
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17281
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 139
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 121
Przepis dnia
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 4882
Przepis dnia
Naleśniki po chłopsku to gotowe danie, sycące i rozgrzewające. Idealnie się s...
Odsłon: 7656
Składniki
Mięso z piersi gęsi zmielić ze skórą oraz czosnkiem dodać pozostałe składniki i wymieszać następnie wlać wodę gazowaną i masować mięso aż będzie lśniące
Po 5 minutach gdy mięso już odpoczęło formować kotlety obtoczyć je w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju na rumiany kolor
Kotlety wyszły z wierzchu bardzo chrupiące a w środku mega wilgotne, jak najbardziej polecam