Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała odmiana od kotletów z mięsa mielonego.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 169
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2082
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 507
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 169
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2082
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 507
Składniki
Groch namoczyć na noc, następnie ugotować do miękkości. Odsączyć z nadmiaru wody przez sito, przełożyć do miski. Groch rozgnieść widelcem, dodać otręby, sól, pieprz i wyrabiać. Uformować małe kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju, tak aby powstała złoto-brązowo, chrupka skórka. W razie konieczności nadmiar tłuszczu z kotlecików, po usmażeniu, odsączyć w ręczniku papierowym.