Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mała odmiana od kotletów z mięsa mielonego.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457070
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1288
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2146
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 525
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457070
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1288
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2146
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 525
Składniki
Groch namoczyć na noc, następnie ugotować do miękkości. Odsączyć z nadmiaru wody przez sito, przełożyć do miski. Groch rozgnieść widelcem, dodać otręby, sól, pieprz i wyrabiać. Uformować małe kotleciki. Smażyć na rozgrzanym oleju, tak aby powstała złoto-brązowo, chrupka skórka. W razie konieczności nadmiar tłuszczu z kotlecików, po usmażeniu, odsączyć w ręczniku papierowym.