Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki warzywne. Mogą być jako danie główne , lub dodatek do obiadu.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1368
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 314
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1368
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 314
Składniki
Marchewkę obieram i kroję w drobną kostkę , wkładam do garnka. Dodaję groszek i gotuję ok. 20 minut. Odcedzam. Pietruszkę drobno siekam dodaję do marchewki z groszkiem. Wszystko mieszam , dodaje jajka i bułkę tartą , doprawiam solą i pieprzem i odstawiam na 10 minut.
Na patelni rozgrzewam olej. Klopsiki nabieram łyżką lekko spłaszczam i smażę z obu stron jak klopsy.