Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10107
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2733
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 716
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3950
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10107
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2733
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 716
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3950
Składniki
Przebrane i umyte grzyby zalać zimną wodą i gotować 10 minut. Po ugotowaniu odcisnąć nadmiar wody i zmielić w maszynce.
Cebulę pokroić w kosteczkę i zeszklić na odrobinie oleju, dodać do zmielonych grzybów.
Dodać bułkę tartą, jajka, doprawić do smaku solą i pieprzem, wyrobić gładką masę.
Formować niewielkie kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju na złoty kolor.