Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do syta i pysznie :)
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13669
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1182
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13669
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2883
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1182
Składniki
Ugotować 10 dkg grzybów do miękkości i zemleć, 3 bułki namoczyć i wycisnąć, 2 cebule posiekać i podsmażyć na maśle na złoty kolor dodając przy tym posiekaną pietruszkę, 1 jajko, sól i pieprz. Wymieszać wszystko dokładnie i formować kotleciki, obsypać mąką, zmaczać w jajku i obtarzać tartą bułką. Smażyć na maśle lub oleju podawać z ziemniakami i kapustą. Niektóre osoby jedzą z makaronem lub ryżem. Smacznego.