Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do syta i pysznie :)
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 296
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 67
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5073
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32668
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 347
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 237
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 296
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 67
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5073
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32668
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 347
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 237
Składniki
Ugotować 10 dkg grzybów do miękkości i zemleć, 3 bułki namoczyć i wycisnąć, 2 cebule posiekać i podsmażyć na maśle na złoty kolor dodając przy tym posiekaną pietruszkę, 1 jajko, sól i pieprz. Wymieszać wszystko dokładnie i formować kotleciki, obsypać mąką, zmaczać w jajku i obtarzać tartą bułką. Smażyć na maśle lub oleju podawać z ziemniakami i kapustą. Niektóre osoby jedzą z makaronem lub ryżem. Smacznego.