Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do syta i pysznie :)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 99
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 185
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 99
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 185
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1263
Składniki
Ugotować 10 dkg grzybów do miękkości i zemleć, 3 bułki namoczyć i wycisnąć, 2 cebule posiekać i podsmażyć na maśle na złoty kolor dodając przy tym posiekaną pietruszkę, 1 jajko, sól i pieprz. Wymieszać wszystko dokładnie i formować kotleciki, obsypać mąką, zmaczać w jajku i obtarzać tartą bułką. Smażyć na maśle lub oleju podawać z ziemniakami i kapustą. Niektóre osoby jedzą z makaronem lub ryżem. Smacznego.