Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do syta i pysznie :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1661
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1450
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1456
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1661
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1450
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1456
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1622
Składniki
Ugotować 10 dkg grzybów do miękkości i zemleć, 3 bułki namoczyć i wycisnąć, 2 cebule posiekać i podsmażyć na maśle na złoty kolor dodając przy tym posiekaną pietruszkę, 1 jajko, sól i pieprz. Wymieszać wszystko dokładnie i formować kotleciki, obsypać mąką, zmaczać w jajku i obtarzać tartą bułką. Smażyć na maśle lub oleju podawać z ziemniakami i kapustą. Niektóre osoby jedzą z makaronem lub ryżem. Smacznego.