Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety z jajek to doskonała alternatywa dla tych, którzy nie lubią lub nie jedzą mięsa. Robi się je tak samo jak tradycyjne mielone, tylko zamiast mięsa są gotowane jajka. Poniżej przepis na 4 sztuki.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 444
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5181
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3369
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 444
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5181
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3369
Składniki
3 jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Cebulę drobno pokroić i zeszklić na patelni. Do miski z tartymi jajkami dodać 1 surowe jajko, bułkę tartą, posiekaną zieleninkę, zeszkloną cebulę i doprawić solą i pieprzem. Uformować 4 kotlety, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni. Kotlety można podać z ziemniaczkami, kaszą lub ryżem. SMACZNEGO!!!