Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejny przepis na bezmięsne kotlety
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1217
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1217
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 648
Składniki
1. ugotować na twardo 10 jajek, wystudzić, pokroić w drobną kostkę, dodatkowo rozgnieść widelcem, 2. cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć na rumiano na oleju, dodać do jajek, 3. szpinak drobno pokroić, dodać do masy jajecznej, dodać 2 surowe jajka i łyżkę bułki tartej, doprawić na dość ostro solą i pieprzem, 4. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rumiano na oleju, podawać z surówką, smacznego