Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na kolejne, bezmięsne kotlety
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11398
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13555
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5343
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11398
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6532
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5493
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13555
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5343
Składniki
1. na maśle poddusić posiekaną cebulę i czosnek, dodać starte na grubej tarce pieczarki a po chwili szpinak, posolić, dusić do odparowania płynu, przestudzić, 2. jajka zetrzec na tarce o duzych oczkach, dodać szpinak, surowe jajko, łyżkę mąki, wymieszać, doprawić do smaku, 3. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rumiano, ja podałam z surówką z kapusty kiszonej, smacznego