Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na kolejne, bezmięsne kotlety
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18163
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6770
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18163
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6770
Składniki
1. na maśle poddusić posiekaną cebulę i czosnek, dodać starte na grubej tarce pieczarki a po chwili szpinak, posolić, dusić do odparowania płynu, przestudzić, 2. jajka zetrzec na tarce o duzych oczkach, dodać szpinak, surowe jajko, łyżkę mąki, wymieszać, doprawić do smaku, 3. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rumiano, ja podałam z surówką z kapusty kiszonej, smacznego