Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis na kolejne, bezmięsne kotlety
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
1. na maśle poddusić posiekaną cebulę i czosnek, dodać starte na grubej tarce pieczarki a po chwili szpinak, posolić, dusić do odparowania płynu, przestudzić, 2. jajka zetrzec na tarce o duzych oczkach, dodać szpinak, surowe jajko, łyżkę mąki, wymieszać, doprawić do smaku, 3. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rumiano, ja podałam z surówką z kapusty kiszonej, smacznego