Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, szybkie danie
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 78
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3318
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 226
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 78
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3318
Składniki
1. ugotować kalafiora w osolonej wodzie, odcedzić, ubić tłuczkiem do ziemniaków, 2. czosnek i cebulę drobno posiekać, podsmażyć lekko na odrobinie oleju, dodać do kalafiora, 3. natkę i szpinak posiekać, dodać do masy razem z jajkami, doprawić solą i pieprzem, zagęścić bułką tartą, 4. formować kotlety, obtaczać w bułce, smażyć na rozgrzanym oleju, smacznego