Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie, szybkie danie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10559
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6099
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12969
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10559
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6099
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12969
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4712
Składniki
1. ugotować kalafiora w osolonej wodzie, odcedzić, ubić tłuczkiem do ziemniaków, 2. czosnek i cebulę drobno posiekać, podsmażyć lekko na odrobinie oleju, dodać do kalafiora, 3. natkę i szpinak posiekać, dodać do masy razem z jajkami, doprawić solą i pieprzem, zagęścić bułką tartą, 4. formować kotlety, obtaczać w bułce, smażyć na rozgrzanym oleju, smacznego