Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszy przepis to szybkie danie, które możecie podawać przez kilka dni w dowolnej formie – jako kotlet z dodatkiem kaszy czy ziemniaków oraz surówki, jako bezmięsnego burgera, a i wsadzony w pitę wraz z sałatką i sosem tzatziki też będzie świetnie smakował. Wypróbujcie ten przepis koniecznie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 196
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4438
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12047
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6851
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5623
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 196
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4438
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12047
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6851
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5623
Składniki
Kalafiora przekładamy do miski i ugniatamy widelcem lub ubijaczką do ziemniaków. Dodajemy szpinak, jajko, mąkę, przyprawy oraz opcjonalnie pokrojone oliwki. Wyrabiamy masę. Powinna być zwięzła, w razie potrzeby dodajemy mąki. Kotleciki smażymy na rozgrzanym oleju i odsączamy na ręczniku papierowym.