Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste składniki, pyszne danie
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8537
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8537
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 571
Składniki
1. kapustę zalać wodą, posolić, ugotować do miękkości, odcedzić, posiekac drobniej, 2. na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać starte na grubej tarce pieczarki, dusić do odparowania wody, 3. kapustę wymieszać z pieczarkami, dodać jajko i kaszę mannę, doprawić solą i pieprzem, odstawić na chwilę, żeby kasza napęczniała, 4. z masy formować kotlety, obtoczyć w bułce tartej, smażyc na rozgrzanym oleju, smacznego