Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste składniki, pyszne danie
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34153
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
1. kapustę zalać wodą, posolić, ugotować do miękkości, odcedzić, posiekac drobniej, 2. na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać starte na grubej tarce pieczarki, dusić do odparowania wody, 3. kapustę wymieszać z pieczarkami, dodać jajko i kaszę mannę, doprawić solą i pieprzem, odstawić na chwilę, żeby kasza napęczniała, 4. z masy formować kotlety, obtoczyć w bułce tartej, smażyc na rozgrzanym oleju, smacznego