Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kotlety z karkówki moczone w mleku. Smaczne , kruche mięsko. Kotlety proste w przygotowaniu. Polecam
deska , tłuczek, nóż, patelnia, naczynie , widelec,
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26000
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3445
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26000
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3445
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1448
Składniki
Czas przygotowania 30 minut + czas marynowania + czas smażenia Kotlety z karkówki po umyciu i osuszeniu lekko rozbić. Do niskiego , szerokiego naczynia wlać mleko, dodać przyprawy i rozmieszać, następnie włożyć kotlety i zostawić na 60 minut. Po tym czasie kotlety obtaczać w mące , panierować w rozbełtanych jajkach i w bułce tarte. Smażyć na dobrze rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano. Smacznego
Smażenie kotletów.
Kotlety gotowe do podania.