Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna propozycja na bezmięsne kotlety
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 359
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 359
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Składniki
1. grzyby namoczyć na kilka godzin, ugotować w wodzie w której się moczyły, 2. zagotować 2 1/2 szkl bulionu warzywnego, wsypać 1 szkl kaszy, gotować na małym ogniu do miękkości, 3. rozgrzać łyżkę oleju, dodać posiekaną cebulę, poddusić, dodać startą marchew i pokrojonego pora, posolić, dusić do miękkości, dodać pokrojone grzyby, dusic chwile , 4. wymieszać kaszę z warzywami i grzybami, dodać jajko i mąkę, doprawić do smaku, formowac kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rumiano, smacznego