Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejna propozycja na bezmięsne kotlety
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14055
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15962
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6432
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14055
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1618
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15962
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6432
Składniki
1. grzyby namoczyć na kilka godzin, ugotować w wodzie w której się moczyły, 2. zagotować 2 1/2 szkl bulionu warzywnego, wsypać 1 szkl kaszy, gotować na małym ogniu do miękkości, 3. rozgrzać łyżkę oleju, dodać posiekaną cebulę, poddusić, dodać startą marchew i pokrojonego pora, posolić, dusić do miękkości, dodać pokrojone grzyby, dusic chwile , 4. wymieszać kaszę z warzywami i grzybami, dodać jajko i mąkę, doprawić do smaku, formowac kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rumiano, smacznego