Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 180
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3944
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 325
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 855
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 180
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3944
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 325
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 855
Składniki
Mortadele kroimy w plastry, które obtaczamy w mące.
Jajka roztrzepujemy z majonezem oraz chrzanem doprawiając solą i pieprzem.
Obtoczone w mące plastry mortadeli maczamy w jajku, a następnie w bułce tartej.
Tak przygotowane kotlety smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.
Kotleciki podajemy zaraz po usmażeniu z ulubioną surówką i ziemniaczkami.
;-D
;-)))