Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wieki temu, dokładnie w ubiegłym tysiącleciu, zajadano się wybornymi kotletami z mortadeli. „Wszedliśmy” w posiadanie włoskiej mortadeli z pistacjami i od razu wiedzieliśmy co z nią zrobić.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 983
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2168
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 983
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2168
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4180
Składniki
Z mortadeli kroimy 5 mm plastry (4 sztuki na dwie osoby). Na kotlet składają się dwa plastry+ plaster sera salami. Obtaczamy kolejno Mąka Jajko Bułka tarta lub tak jak u nas panierka panko. Smażymy na rumiano.