Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki z pieczarek do obiadu.
Pieczarki umyć, odciąć ogonki. Dwa jajka ugotować na twardo.
Ogonki i cebulę posiekać drobno, usmażyć na oleju, dodać posiekane jajka, natkę pietruszki, sól, pieprz.
Nakładać farsz na kapelusze pieczarek. Panierować w jajku i tartej bułce.
Smażyć na oleju na złoty kolor po kilka minut z każdej strony.
Doskonałe do ziemniaków z surówką.
Kiedy się Wam znudziły tradycyjne kotlety mielone, proponuję przygotować arom...
Odsłon: 8825
Bardzo puszysty, rozpływający się w ustach, na dużą blaszkę
Odsłon: 109
To ciasto jest jednym z kilku ciast, które sam robię. Ale nr 1 jest właśnie t...
Odsłon: 4819
Sernik na zimno truskawkowy z galaretką , nie może go zabraknąć w sezonie tru...
Odsłon: 143
Bardzo puszysty, rozpływający się w ustach, na dużą blaszkę
Odsłon: 109
To ciasto jest jednym z kilku ciast, które sam robię. Ale nr 1 jest właśnie t...
Odsłon: 4819
Sernik na zimno truskawkowy z galaretką , nie może go zabraknąć w sezonie tru...
Odsłon: 143
Składniki
Pieczarki umyć, odciąć ogonki. Dwa jajka ugotować na twardo. Ogonki i cebulę posiekać drobno, usmażyć na oleju, dodać posiekane jajka, natkę pietruszki, sól, pieprz. Nakładać farsz na kapelusze pieczarek. Panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor po kilka minut z każdej strony. Doskonałe do ziemniaków z surówką.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Bigos po cygańsku
Dania główne
Szaszłyki z kurczaka
Dania główne
Kalafiorowe curry według Roberta Makłowicza
Dania główne
Młode ziemniaki zapiekane w rękawie
Bigos po cygańsku
Bigos po cygańsku bo fajny pomysł na obiad szczególnie gdy chcemy nieco zmod...
Odsłon: 26
Szaszłyki z kurczaka
Dziś przedstawiam Wam propozycję na pyszny i oryginalny obiad. Szaszłyki z ku...
Odsłon: 27