Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki z pieczarek do obiadu.
Ciasto czekoladowe, Ala Brownie z czekoladową polewą. W przepisie blacha pros...
Odsłon: 17
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 817
Ciasto czekoladowe, Ala Brownie z czekoladową polewą. W przepisie blacha pros...
Odsłon: 17
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 817
Składniki
Pieczarki umyć, odciąć ogonki. Dwa jajka ugotować na twardo. Ogonki i cebulę posiekać drobno, usmażyć na oleju, dodać posiekane jajka, natkę pietruszki, sól, pieprz. Nakładać farsz na kapelusze pieczarek. Panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor po kilka minut z każdej strony. Doskonałe do ziemniaków z surówką.