Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki z pieczarek do obiadu.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8699
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7327
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5014
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328017
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8699
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7327
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5014
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328017
Składniki
Pieczarki umyć, odciąć ogonki. Dwa jajka ugotować na twardo. Ogonki i cebulę posiekać drobno, usmażyć na oleju, dodać posiekane jajka, natkę pietruszki, sól, pieprz. Nakładać farsz na kapelusze pieczarek. Panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor po kilka minut z każdej strony. Doskonałe do ziemniaków z surówką.