Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , smaczny obiad z piersi kurczaka .
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Pierś z kurczaka rozcinamy jak na kotlety , delikatnie rozklepujemy , posypujemy przyprawami , delikatnie wklepując w mięso . Tak przygotowane kotlety pozostawiamy około 20 minut do przegryzienia .
Po upływie tego czasu panierujemy w rozbełtanym jajku i w bułce tartej wymieszanej z czarnuszką .
Tak przygotowane kotlety smażymy na złoty kolor na dobrze rozgrzanym oleju .