Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , smaczny obiad z piersi kurczaka .
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 896
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 519
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 896
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 519
Składniki
Pierś z kurczaka rozcinamy jak na kotlety , delikatnie rozklepujemy , posypujemy przyprawami , delikatnie wklepując w mięso . Tak przygotowane kotlety pozostawiamy około 20 minut do przegryzienia .
Po upływie tego czasu panierujemy w rozbełtanym jajku i w bułce tartej wymieszanej z czarnuszką .
Tak przygotowane kotlety smażymy na złoty kolor na dobrze rozgrzanym oleju .