Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny , smaczny obiad z piersi kurczaka .
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 462
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 462
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Składniki
Pierś z kurczaka rozcinamy jak na kotlety , delikatnie rozklepujemy , posypujemy przyprawami , delikatnie wklepując w mięso . Tak przygotowane kotlety pozostawiamy około 20 minut do przegryzienia .
Po upływie tego czasu panierujemy w rozbełtanym jajku i w bułce tartej wymieszanej z czarnuszką .
Tak przygotowane kotlety smażymy na złoty kolor na dobrze rozgrzanym oleju .