Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie pierś z kurczaka ? mam dla was nowy przepis na zastosowanie go w formie kotleta lecz inaczej zapraszam pod podanym linkiem do zapoznania się z przepisem
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4368
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4368
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Składniki
Pierś kurczaka pokroić w kostkę dodając składniki oraz mąkę, wymieszać i odstawić na 5 minut aby wszystko się przegryzło
Rozgrzać olej nakładać masę na kotlety i smażyć z obu stron na złoty kolor na średnik ogniu dużego palnika gazu
Gotowe usmażone podawać z jakimi kto lubi dodatkami mogą być na obiad jak również jako przekąska