Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie pierś z kurczaka ? mam dla was nowy przepis na zastosowanie go w formie kotleta lecz inaczej zapraszam pod podanym linkiem do zapoznania się z przepisem
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 96
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 46
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16000
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 158
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 662
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 96
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 46
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16000
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 57
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 158
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 662
Składniki
Pierś kurczaka pokroić w kostkę dodając składniki oraz mąkę, wymieszać i odstawić na 5 minut aby wszystko się przegryzło
Rozgrzać olej nakładać masę na kotlety i smażyć z obu stron na złoty kolor na średnik ogniu dużego palnika gazu
Gotowe usmażone podawać z jakimi kto lubi dodatkami mogą być na obiad jak również jako przekąska