Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne danie, szybkie w wykonaniu, zachęcam
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 24
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 295
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2610
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1651
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14416
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 24
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 295
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2610
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1651
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14416
Składniki
1. ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, jeszcze ciepłe rozgnieść widelcem lub przepuścić przez praskę, wystudzić, 2. rybę zmielić lub drobno posiekać, odcisnąć ręcznikiem nadmiar wody, 3. ziemniaki wymieszać z rybą, dodać jajko, posiekana drobno cebulę, doprawić solą i pieprzem, wymieszać, 4. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju, podawać z surówką smacznego