Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po takim obiedzie można góry przenosić! ;)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 153
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 19
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17356
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 153
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 19
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17356
Składniki
Selera obrać, pokroić na mniejsze kawałki, ugotować, a następnie zblendować i odcedzić z nadmiaru wody.
Soczewicę namoczyć przez kilka godzin, a następnie również ugotować.
Wszystkie składniki na kotlety dokładnie ze sobą połączyć.
Uformować kotlety i piec około 25 minut w 200 stopniach.