Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po takim obiedzie można góry przenosić! ;)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 59
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4310
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 59
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4310
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2589
Składniki
Selera obrać, pokroić na mniejsze kawałki, ugotować, a następnie zblendować i odcedzić z nadmiaru wody.
Soczewicę namoczyć przez kilka godzin, a następnie również ugotować.
Wszystkie składniki na kotlety dokładnie ze sobą połączyć.
Uformować kotlety i piec około 25 minut w 200 stopniach.