Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po takim obiedzie można góry przenosić! ;)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1302
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 873
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1302
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 873
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1439
Składniki
Selera obrać, pokroić na mniejsze kawałki, ugotować, a następnie zblendować i odcedzić z nadmiaru wody.
Soczewicę namoczyć przez kilka godzin, a następnie również ugotować.
Wszystkie składniki na kotlety dokładnie ze sobą połączyć.
Uformować kotlety i piec około 25 minut w 200 stopniach.