Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po takim obiedzie można góry przenosić! ;)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8095
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 386
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8095
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 386
Składniki
Selera obrać, pokroić na mniejsze kawałki, ugotować, a następnie zblendować i odcedzić z nadmiaru wody.
Soczewicę namoczyć przez kilka godzin, a następnie również ugotować.
Wszystkie składniki na kotlety dokładnie ze sobą połączyć.
Uformować kotlety i piec około 25 minut w 200 stopniach.