Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piers kurczaka w nowej odslonie, smakuje wysmienicie...
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 126
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1167
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1205
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13300
Składniki
Filet z kurczaka myjemy,nastepnie kroimy w kostke. Dodajemy kolejno skladniki: jajka,ser starty, make, majonez wszystko dokladnie mieszamy. Dodajemy przyprawy wedle uznania.
Gotowa mase wykladamy lyzka na rozgrzany olej i pieczemy z obu stron na zloty kolor.
Tak upieczone kotleciki najlepiej smakuja z mlodymi ziemniaczkami i mizeria.
SMACZNEGO:)