Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
pokroić cienko filety, rozbić, potrzepać wegetą, na jeden płat filetu dać plaster sera zółtego, pokrojone w plastry pieczarki potrzepać wegetą, przykryć plastrem sera i na wierzch dać drugi płat filetu rozbitego. To panierujemy i smażymy.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

Agas28 28 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Zrobiłam i są pyszne:-) Polecam!!!1 Kto głosował? | Odpowiedz

Paula80 14 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Super jutro to zrobię na obiad! Bo normalne kotlety są takie nudne!2 Kto głosował? | Odpowiedz

pocalujmniew 12 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
11031 kucharzy i 6177 przepisów? Przecież to wychodzi trochę poniżej0,5 przepisu na kucharza. Oj, chyba ktoś coś mocno popieprzył !!!0 Kto głosował? | Odpowiedz

candy 12 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
ja dodaję drobniutko posiekana natkę pietruszki,paprykę pokrojoną w drobną kostkę-zawsze to troszkę witamin:)0 Kto głosował? | Odpowiedz

hanpio 12 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
To musi być pyszne, chociaż kalorii też pewnie ma sporo.Ale czasami można sobie odpuścić, ja np. całe zycie się odchudzam./ ale chyba się skuszę /
Smacznego!
0 Kto głosował? | Odpowiedz

hanpio 12 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
To musi być pyszne, ale kalorii to też trochę ma! Ale czasami można sobie odpuścić!Smacznego!
0 Kto głosował? | Odpowiedz

mamakacperka4 07 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
A'la devolay.0 Kto głosował? | Odpowiedz