Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne kotlety
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1019
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4204
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1019
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2186
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4204
Składniki
pokroić cienko filety, rozbić, potrzepać wegetą, na jeden płat filetu dać plaster sera zółtego, pokrojone w plastry pieczarki potrzepać wegetą, przykryć plastrem sera i na wierzch dać drugi płat filetu rozbitego. To panierujemy i smażymy.