Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, dość szybko sieje robi, na zimno smakuje równie dobrze jak na ciepło, w lodówce można przechowywać ok. 3 dni
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19769
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 451
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 408
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6798
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242281
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19769
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 451
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 408
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6798
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242281
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić w kosteczkę a pieczarki w plasterki. Ser żółty zetrzeć na tarce (grube oczka).
Jajka wbić do miski, przyprawić solą, pieprzem i wegetą (do smaku) i ubijać mikserem lub trzepaczką.
Do ubitych jajek dodać mąkę i dobrze wymieszać.
Dodać pokrojone mięso i pieczarki oraz utarty ser. Wymieszać całość.
Smażyć na tłuszczu nakładając masę na patelnie za pomocą łyżki (tak jak np. racuchy)