Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne kotlety na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10680
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6156
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13043
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4791
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10680
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6156
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13043
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4791
Składniki
Cebulę drobno kroimy i szklimy na oleju. Bułkę moczymy i odciskamy, mieszamy z jajem, soczewicą i zeszkloną cebulą.Doprawiamy i dosypujemy bułkę tartą w razie potrzeby by zagęścić farsz następnie formujemy kotlety obtaczając je w bułce tartej.Smażymy na dobrze rozgrzanym oleju do zarumienia.Kotlety można podawać z ziemniakami jak i też z frytkami.