Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię te kotlety, odkryłam smaki kotletów bezmięsnych, odkąd córka została wegetarianką, w tej chwili ciagle ekperymentuję ze składnikami, bo tak naprawdę kotlety mozna zrobić z wielu, różnych produktów i za każdym razem mozemy posmakować czegos innego
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 262
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 128
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 133
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 71
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 262
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 128
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 133
Mocno czekoladowe brownie z przyprawami do piernika i z suszoną śliwką.
Odsłon: 71
Składniki
1. soczewicę wypłukać, zalać wodą gotować do miękkości (wody powinno byc niewiele, tak aby na koniec nie odcedzać, a jedynie odparować, na koniec gotowania posolić), wystudzić, 2. pieczarki umyć, zetrzeć na tarce, marchewkę tez zetrzeć, cebulę i czosnek posiekac, 3. rozgrzać olej, wrzucić warzywa, dusić do odparowania wody, doprawić, wystudzić, 4. wymieszać soczewicę i warzywa, dodać jajko, 1-2 łyżki kaszy manny, doprawić do smaku, 5. z masy formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyc na rozgrzanym oleju, smacznego