Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na bezmięsny dzień. Smakują wyśmienicie.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16107
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11863
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16107
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Składniki
Soczewicę namoczyć na pół godziny. Następnie odsączyć. Cebulę i czosnek drobno pokroić i zeszklić na oleju. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce na dużych lub średnich oczkach.. Natkę pietruszki drobno pokroić. Wszystkie składniki dać do jednej miski. Wbić jajka. Dodać przyprawy i zagęścić otrębami. Całość dokładnie wymieszać. Formować kotlety. Obtoczyć w otrębach. Smażyć na oleju z dwóch stron.