Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na bezmięsny dzień. Smakują wyśmienicie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10513
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6066
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12929
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4670
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10513
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6066
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5331
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12929
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4670
Składniki
Soczewicę namoczyć na pół godziny. Następnie odsączyć. Cebulę i czosnek drobno pokroić i zeszklić na oleju. Marchewkę obrać i zetrzeć na tarce na dużych lub średnich oczkach.. Natkę pietruszki drobno pokroić. Wszystkie składniki dać do jednej miski. Wbić jajka. Dodać przyprawy i zagęścić otrębami. Całość dokładnie wymieszać. Formować kotlety. Obtoczyć w otrębach. Smażyć na oleju z dwóch stron.