Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubimy wszelkie kotlety bez mięsa, przy komponowaniu skladnikow ogranicza nas jedynie wyobraźnia, zachęcam do spróbowania
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2109
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421377
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2057
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2109
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421377
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2057
Składniki
1. soczewice wypłukać, zalać niewielka ilościa wody, gotować na małym ogniu, 2. warzywa obrać, na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać starte na grubej tarce pieczarki, po chwili dodać startą marchew, selera oraz pokrojonego pora i paprykę, dusic chwilę razem, 3. warzywa dodac do soczewicy, posolic, trzymac na małym ogniu go całkowitego odparowania płynu, wystudzic, 4. do zimnej masy dodac jajko, 2 łyzki bułki tarte, doprawic do smaku, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na oleju, smacznego