Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubimy wszelkie kotlety bez mięsa, przy komponowaniu skladnikow ogranicza nas jedynie wyobraźnia, zachęcam do spróbowania
Pyszne, puszyste, mięciutkie i delikatne w smaku. Wspaniale smakują zarówno n...
Odsłon: 73
Bardzo lubię proste dania pełne warzyw,aromatów i smaków. Jednym z takich dań...
Odsłon: 43
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 18041
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 272
Pyszne, puszyste, mięciutkie i delikatne w smaku. Wspaniale smakują zarówno n...
Odsłon: 73
Bardzo lubię proste dania pełne warzyw,aromatów i smaków. Jednym z takich dań...
Odsłon: 43
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 18041
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 272
Składniki
1. soczewice wypłukać, zalać niewielka ilościa wody, gotować na małym ogniu, 2. warzywa obrać, na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać starte na grubej tarce pieczarki, po chwili dodać startą marchew, selera oraz pokrojonego pora i paprykę, dusic chwilę razem, 3. warzywa dodac do soczewicy, posolic, trzymac na małym ogniu go całkowitego odparowania płynu, wystudzic, 4. do zimnej masy dodac jajko, 2 łyzki bułki tarte, doprawic do smaku, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na oleju, smacznego