Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubimy wszelkie kotlety bez mięsa, przy komponowaniu skladnikow ogranicza nas jedynie wyobraźnia, zachęcam do spróbowania
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1590
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 483
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1590
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 483
Składniki
1. soczewice wypłukać, zalać niewielka ilościa wody, gotować na małym ogniu, 2. warzywa obrać, na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać starte na grubej tarce pieczarki, po chwili dodać startą marchew, selera oraz pokrojonego pora i paprykę, dusic chwilę razem, 3. warzywa dodac do soczewicy, posolic, trzymac na małym ogniu go całkowitego odparowania płynu, wystudzic, 4. do zimnej masy dodac jajko, 2 łyzki bułki tarte, doprawic do smaku, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na oleju, smacznego