Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubimy wszelkie kotlety bez mięsa, przy komponowaniu skladnikow ogranicza nas jedynie wyobraźnia, zachęcam do spróbowania
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1085
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2031
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 481
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1085
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2031
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 481
Składniki
1. soczewice wypłukać, zalać niewielka ilościa wody, gotować na małym ogniu, 2. warzywa obrać, na oleju poddusić posiekaną cebulę, dodać starte na grubej tarce pieczarki, po chwili dodać startą marchew, selera oraz pokrojonego pora i paprykę, dusic chwilę razem, 3. warzywa dodac do soczewicy, posolic, trzymac na małym ogniu go całkowitego odparowania płynu, wystudzic, 4. do zimnej masy dodac jajko, 2 łyzki bułki tarte, doprawic do smaku, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smazyć na oleju, smacznego