Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
propozycja na obiad
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12896
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4643
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12896
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4643
Składniki
1. kotlety umyć, rozbić dość cienko, doprawić czosnkiem solą, pieprzem i sosem sojowym, 2. cebule pokroić w plasterki, udusić na odrobinie oleju, doprawić solą i pieprzem, 3. pomidory i mozzarellę pokroić w drobną kostkę, wymieszać z wystudzoną cebulą, kłaść na kotlety, złożyć i spiąć wykałaczką, 4. kotlety panierować w osolonym jajku i bułce tartej, smażyć na rumiano, smacznego