Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i soczyste mięso które robi się szybciej niż gotuje czajnik. Szałwia, wino i oliwki nadają niecodzienny smak.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414018
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2220
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414018
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2220
Składniki
Oliwki szałwię i oregano drobno siekamy, dodajemy do mięsa. Jajko roztrzepujemy z winem i bułką tartą, dodajemy do mięsa. Wszystko dobrze mieszamy, przyprawiamy solą i pieprzem. Z mięsa formujemy kotlety i obtaczamy z bułce tartej. Smażymy z obu stron na rumiano.