Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczniejsze od kotletów z piersi, bardziej soczyste i aromatyczne, w wersji na ostro!
ręcznik papierowy
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 462
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16684
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 369
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 462
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16684
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 369
Składniki
Miałam udziki ze skórą i kością. Trzeba zdjąć skórę, wyciąć kość i odciąć tłuste elementy. Resztki można wykorzystać na bazę zupy. Mięso tylko obsypuje się przyprawami i panieruje w mące, roztrzepanym jaju i bułce tartej.
Smaży się niespiesznie do zrumienienia. Dla pewności kotlet można nakroić i sprawdzić czy nie wypływa różowy płyn.
Smacznego :)