Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczniejsze od kotletów z piersi, bardziej soczyste i aromatyczne, w wersji na ostro!
ręcznik papierowy
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 21
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 19144
Ciasto francuskie ze śliwkami nawiązuje do klasycznych, francuskich wypieków...
Odsłon: 952
Na pożegnanie lata proponuję bardzo świeży i oryginalny sernik z rzodkiewek....
Odsłon: 21
Syrop z owoców pigwowca można dodawać zimą do herbaty zamiast drogich cytryn....
Odsłon: 19144
Ciasto francuskie ze śliwkami nawiązuje do klasycznych, francuskich wypieków...
Odsłon: 952
Składniki
Miałam udziki ze skórą i kością. Trzeba zdjąć skórę, wyciąć kość i odciąć tłuste elementy. Resztki można wykorzystać na bazę zupy. Mięso tylko obsypuje się przyprawami i panieruje w mące, roztrzepanym jaju i bułce tartej.
Smaży się niespiesznie do zrumienienia. Dla pewności kotlet można nakroić i sprawdzić czy nie wypływa różowy płyn.
Smacznego :)