Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczniejsze od kotletów z piersi, bardziej soczyste i aromatyczne, w wersji na ostro!
ręcznik papierowy
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1493
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231877
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5021
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1493
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231877
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5021
Składniki
Miałam udziki ze skórą i kością. Trzeba zdjąć skórę, wyciąć kość i odciąć tłuste elementy. Resztki można wykorzystać na bazę zupy. Mięso tylko obsypuje się przyprawami i panieruje w mące, roztrzepanym jaju i bułce tartej.
Smaży się niespiesznie do zrumienienia. Dla pewności kotlet można nakroić i sprawdzić czy nie wypływa różowy płyn.
Smacznego :)