Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczniejsze od kotletów z piersi, bardziej soczyste i aromatyczne, w wersji na ostro!
ręcznik papierowy
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 105
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 178
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 42
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 105
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 178
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 42
Składniki
Miałam udziki ze skórą i kością. Trzeba zdjąć skórę, wyciąć kość i odciąć tłuste elementy. Resztki można wykorzystać na bazę zupy. Mięso tylko obsypuje się przyprawami i panieruje w mące, roztrzepanym jaju i bułce tartej.
Smaży się niespiesznie do zrumienienia. Dla pewności kotlet można nakroić i sprawdzić czy nie wypływa różowy płyn.
Smacznego :)