Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatne, mięciutkie i pyszne. Gorąco polecam.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
6 KOTLETÓW. Ziemniaki ugotowane w osolonym wrzątku, potłuc. Mięso makreli oddzielić od skóry, wybrać ości. Do ziemniaków dodać lekko rozdrobnioną makrelę, jajko, natkę pietruszki, przyprawy i całość delikatnie wymieszać. Z tak przygotowanej masy formować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i krótko smażyć na rozgrzanym oleju.