Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatne, mięciutkie i pyszne. Gorąco polecam.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 817
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 374
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 209
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 817
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 374
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 261
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 209
Składniki
6 KOTLETÓW. Ziemniaki ugotowane w osolonym wrzątku, potłuc. Mięso makreli oddzielić od skóry, wybrać ości. Do ziemniaków dodać lekko rozdrobnioną makrelę, jajko, natkę pietruszki, przyprawy i całość delikatnie wymieszać. Z tak przygotowanej masy formować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i krótko smażyć na rozgrzanym oleju.