Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo delikatne, mięciutkie i pyszne. Gorąco polecam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12179
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17214
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12179
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17214
Składniki
6 KOTLETÓW. Ziemniaki ugotowane w osolonym wrzątku, potłuc. Mięso makreli oddzielić od skóry, wybrać ości. Do ziemniaków dodać lekko rozdrobnioną makrelę, jajko, natkę pietruszki, przyprawy i całość delikatnie wymieszać. Z tak przygotowanej masy formować kotleciki, obtoczyć w bułce tartej i krótko smażyć na rozgrzanym oleju.