Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany sposób na przyrządzenie wędzonej ryby . Gwarantuje wam że takich kotletów nigdy nie jedliście . Koniecznie wypróbujcie przepis.
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4713
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 87
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 106
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 326
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4713
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 87
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 106
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 326
Składniki
Jajka obieramy i rozdrabniamy widelcem . Z rybiego mięsa usuwamy ości i dodajemy do rozdrobnionych jajek. Dodajemy łyżkę bułki tartej , surowe jajka i pieprz.
Formujemy kotlety , obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni na złoty kolor.
Przygotowujemy sos. W miseczce łączymy jogurt , musztardę , miód i pieprz . Mieszamy Usmażone kotlety podajemy z sosem . Smacznego !