Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany sposób na przyrządzenie wędzonej ryby . Gwarantuje wam że takich kotletów nigdy nie jedliście . Koniecznie wypróbujcie przepis.
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17411
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1109
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6320
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 591
To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...
Odsłon: 17411
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1109
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6320
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 591
Składniki
Jajka obieramy i rozdrabniamy widelcem . Z rybiego mięsa usuwamy ości i dodajemy do rozdrobnionych jajek. Dodajemy łyżkę bułki tartej , surowe jajka i pieprz.
Formujemy kotlety , obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni na złoty kolor.
Przygotowujemy sos. W miseczce łączymy jogurt , musztardę , miód i pieprz . Mieszamy Usmażone kotlety podajemy z sosem . Smacznego !