Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odkąd mam córkę wegetariankę, przekonałam się, że kotlety można zrobić praktycznie ze wszystkiego, sama też chętnie zjadam te bezmięsne potrawy, te kotlety to lekko zmieniony przepis Tomasza strzelczyka
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
1. ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, rozgnieść widelcem na gładką masę, 2. kapustę ugotować, odcedzić, pokroić drobno, 3. rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę, podsmażyć na złoto, dodać kapustę, dusić razem ok 20 min, wystudzić, 4. do ziemniaków dodać kapustę i jajko, doprawić do smaku, wymieszać, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką lub sosem grzybowym smacznego