Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odkąd mam córkę wegetariankę, przekonałam się, że kotlety można zrobić praktycznie ze wszystkiego, sama też chętnie zjadam te bezmięsne potrawy, te kotlety to lekko zmieniony przepis Tomasza strzelczyka
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1098
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1079
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13035
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1098
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1079
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13035
Składniki
1. ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, rozgnieść widelcem na gładką masę, 2. kapustę ugotować, odcedzić, pokroić drobno, 3. rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę, podsmażyć na złoto, dodać kapustę, dusić razem ok 20 min, wystudzić, 4. do ziemniaków dodać kapustę i jajko, doprawić do smaku, wymieszać, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką lub sosem grzybowym smacznego