Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odkąd mam córkę wegetariankę, przekonałam się, że kotlety można zrobić praktycznie ze wszystkiego, sama też chętnie zjadam te bezmięsne potrawy, te kotlety to lekko zmieniony przepis Tomasza strzelczyka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5644
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32253
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 85
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5644
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 943
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 32253
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 85
Składniki
1. ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, rozgnieść widelcem na gładką masę, 2. kapustę ugotować, odcedzić, pokroić drobno, 3. rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę, podsmażyć na złoto, dodać kapustę, dusić razem ok 20 min, wystudzić, 4. do ziemniaków dodać kapustę i jajko, doprawić do smaku, wymieszać, formować kotlety, obtaczać w bułce tartej, smażyć na oleju, podawać z surówką lub sosem grzybowym smacznego