Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedyś na takie kotlety jeździliśmy na Słowację, a dziś sama mogę takie zrobić. Dla miłośników sera, przepyszne , ciągnące się kotlety z sera żółtego.
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 492
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 789
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 492
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 789
Składniki
Ser kroimy na trzy grube plastry. Plastry obsypujemy mieloną papryką, a następnie obtaczamy w mące.
Obtoczony w mące ser moczymy z obu stron w roztrzepanym jajku z solą i pieprzem.
Moczone w jajku plastry obtaczamy w bułce tartej.
Panierowane plastry sera smażymy na rozgrzanym tłuszczu rumieniąc na złoto-brązowy kolor z obu stron.
Usmażone kotlety wykładamy na talerz.
Podajemy zaraz po przygotowaniu, wtedy ser super się rozciąga. Smacznego !!!