Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super pomysł na scchabowego w nietypowym wydaniu, ale jak zawsze smakuje każdemu, a aromatyczne dodatki robią swoje.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7456
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13287
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5806
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7456
Składniki
Namoczone i ugotowane grzyby pokroić w drobną kostkę I podsmażyć z posiekaną cebula. Cukinię obrać i zetrzec na tarce na grubych oczkach, dodać do grzybów i cebuli i dobrze podsmażyć. Całość doprawić solą, pieprzem I czosnkiem. Kotlety delikatnie rozbić i opruszyc kolorowym czosnkiem, nałożyć farszu. Zwijać je w roladki. Brzegi smarować białkiem, żeby się roladki nie rozwijały. Otoczyć w mące, żółtku i tartej bułce poczym delikatnie spłaszczyć roladki. Smażyć na ŕozgrzanym tłuszczu ( na góracy tłuszcz kłaść roladki tą stroną, na której jest zawinięcie). Smażyć z obu stron, aż będą mocno zrumienione. Gotowe. SMACZNEGO!!!