Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotleciki ziemniaczane z białym serem. Są genialnym rozwiązaniem dla wegetarian i nie tylko. Łatwo się je formuje, nie rozpadają się przy smażeniu.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 46
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 124
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2822
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4188
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 46
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 124
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2822
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4188
Składniki
Ziemniak gotujemy i rozgniatamy widelcem bądź ubijamy na gładką masę, mieszamy z białym serem, podsmażoną, drobno pokrojoną cebulą i jednym jajkiem. Doprawiamy solą i pieprzem. Formujemy kotleciki. Obtaczamy je w rozbełtanym jajku i bułce tartej. Smażymy z obu stron do momentu, aż się zarumienią. Kotleciki można zaserwować np. w sosie jogurtowo-pieczarkowym z pietruszką.