Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krakersy z pastą pasztetową"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 172
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz, pokrój w kost- kę. Cebulę obierz, posiekaj. Koperek posiekaj. Kapary drobno pokrój. Papryki oczyść, pokrój w paski.
Pasztet wymieszaj z musztardą. Dodaj łyżkę oliwy, jajka, cebulę, koperek, kapary i papryki, wymieszaj. Przypraw do smaku pieprzem.
Krakersy układaj po cztery, jeden na drugim, przekładając je masą pasztetową. Resztę masy przełóż do szprycy, wyciśnij dekoracyjne rozetki na wierzch krakersowych wieżyczek. Udekoruj kaparami, pomidorem, koperkiem, papryką i sałatą.Źródło: Chwila dla Ciebie