Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1945
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1633
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2608
Składniki
Pieczarki obrać i pokroić w plastry. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę, łyżkę masła ( może być dowolny tłuszcz). Całość dusić około 15 minut. Wlać 0,5 litra wody, dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i udko z kurczaka. Gotować jeszcze przez około 30 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zupę zmiksować. Można podawać z odrobiną kwaśnej śmietany lub jogurtu.