Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17697
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15403
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6078
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17697
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1798
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15403
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6078
Składniki
Pieczarki obrać i pokroić w plastry. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę, łyżkę masła ( może być dowolny tłuszcz). Całość dusić około 15 minut. Wlać 0,5 litra wody, dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i udko z kurczaka. Gotować jeszcze przez około 30 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Zupę zmiksować. Można podawać z odrobiną kwaśnej śmietany lub jogurtu.