Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
krewetki z prosciutto
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7777
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 265
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2911
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7777
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 265
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2911
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 572
Składniki
krewetki smażymy 3 minuty na oliwie i skrapiamy sokiem z cytryny. osobno smażymy cebulę z prosciutto -około 15 minut i wlewamy wino, gdy wino odparuje dodajemy sól ,pieprz, czosnek ,pokrojone pieczarki i smażymy kolejne 15 minut, następnie wrzucamy cząstki brokuł ,poszatkowaną bazylię i posiekane pomidory ,po 5-ciu minutach całość mieszamy z krewetkami. podajemy z ugotowanym makaronem.