Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka potrwa dla facetów, którzy chcą zrobić dobre wrażenie na swojej Drugiej Połówce... Bardzo dobrze sprawdza się jako sposób na przełamanie lodów, przeprosiny za wczorajszy późny powrót z baru, czy inne ekscesy, jakie nam mężczyznom ciągle się zdarzają... ;-)
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 52
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 578
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2014
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 52
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 578
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2014
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Składniki
Masło rozpuszczamy na dużej patelni. Krewetki przelewamy na sitku wrzątkiem w celu częściowego rozmrożenia i wrzucamy na rozgrzane masło. Czekamy chwilę, aż się zrumienią.
Teraz czas na dodanie curry - wsypujemy na patelnię, mieszamy i chwilkę dusimy.
Dodajemy musztardy (francuską i dijon) i dusimy jeszcze 3-4 minuty. Danie gotowe. Podajemy z bagietką i ulubionym winem. SMACZNEGO !!!