Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne, zajada się nimi cała rodzinka:) Dobrze smakują też na zimno.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6918
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5154
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2164
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6918
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5154
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2164
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, dodajemy jajka, mąkę, majonez i ser, doprawiamy i wszyskto dokładnie mieszamy. Jak ktoś lubi pieczarki to można je dodać, wcześniej przesmażone na maśle i ostudzone.
Wstawiamy do lodówki na minimum godzinę. Rozgrzewamy olej na patelni i nakładamy masę łyżką, tworząc małe kotleciki. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Smacznego:)