Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne, zajada się nimi cała rodzinka:) Dobrze smakują też na zimno.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 962
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5543
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8701
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17891
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 962
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5543
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8701
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17891
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, dodajemy jajka, mąkę, majonez i ser, doprawiamy i wszyskto dokładnie mieszamy. Jak ktoś lubi pieczarki to można je dodać, wcześniej przesmażone na maśle i ostudzone.
Wstawiamy do lodówki na minimum godzinę. Rozgrzewamy olej na patelni i nakładamy masę łyżką, tworząc małe kotleciki. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Smacznego:)