Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są pyszne, zajada się nimi cała rodzinka:) Dobrze smakują też na zimno.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 266
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3063
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3556
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29058
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 266
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 3063
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1841
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3556
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 29058
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, dodajemy jajka, mąkę, majonez i ser, doprawiamy i wszyskto dokładnie mieszamy. Jak ktoś lubi pieczarki to można je dodać, wcześniej przesmażone na maśle i ostudzone.
Wstawiamy do lodówki na minimum godzinę. Rozgrzewamy olej na patelni i nakładamy masę łyżką, tworząc małe kotleciki. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Smacznego:)