Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231896
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1504
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231896
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5027
Składniki
Gotujemy3 jajka na twardo(po ostudzeniu pokroić w kostkę)
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni.
Pieczarki potarkować na tarce o dużych oczkach i podsmażyć razem z cebulą.
Parówki pokroić w kostkę i dodać do cebuli i pieczarek.
Po wystudzeniu farszu dodać jajka,ser,musztardę oraz przyprawić do smaku solą,pieprzem oraz papryką.Można również dodać zieloną pietruszkę.
Przygotowujemy ciasto na naleśniki i smażymy placki na które nakładamy farsz i zwijamy w kopertę.Ilość farszu starcza na ok 10 naleśników.
Tak przygotowane naleśniki moczymy w jaju i obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor.
Naleśniki można podać z sosem majonezowo-pomidorowym: 2 łyżki majonezu,po 2 łyżeczki płaskie przecieru pomidorowego i keczupu pikantnego i musztardy,szczypta ziół prowansalskich,odrobina sosu sojowego,sól,pieprz,papryka słodka