Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój autorski przepis na smaczne krokiety.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14027
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15871
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6416
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14027
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1616
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15871
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6416
Składniki
Wykonanie: Kapustę dobrze opłukać, zalać niewielką ilością wody i ugotować do miękkości z dodatkiem Vegety. Fileta dokładnie opłukać, osuszyć i pokroić w drobną kostkę, po czym usmażyć na maśle klarowanym do odparowania wody. Dodać zeszkloną cebulkę, wszystko jeszcze chwilę podsmażyć i dodać do kapusty. Przyprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Kłaść łyżka porcję gotowego farszu, formować krokiety. Maczać w rozmąconym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, podawać z czerwonym barszczykiem. SMACZNEGO.