Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój autorski przepis na smaczne krokiety.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1404
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1593
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1404
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1404
Składniki
Wykonanie: Kapustę dobrze opłukać, zalać niewielką ilością wody i ugotować do miękkości z dodatkiem Vegety. Fileta dokładnie opłukać, osuszyć i pokroić w drobną kostkę, po czym usmażyć na maśle klarowanym do odparowania wody. Dodać zeszkloną cebulkę, wszystko jeszcze chwilę podsmażyć i dodać do kapusty. Przyprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Kłaść łyżka porcję gotowego farszu, formować krokiety. Maczać w rozmąconym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, podawać z czerwonym barszczykiem. SMACZNEGO.