Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój autorski przepis na smaczne krokiety.
Co może łączyć pocztę z gotowaniem, zapytam przewrotnie? Otóż w obydwu przypa...
Odsłon: 8102
Kupiłam czerwoną kapustę tak myślałam co z niej zrobić dietetycznego i ,smacz...
Odsłon: 1552
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 227
Święta się zbliżają, nowe przepisy na blogach się pojawiają. Ja dla Was babec...
Odsłon: 79
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 49
Kruche ciasto podpieczone, delikatną masą wyłożone, całość jeszcze raz zapiek...
Odsłon: 227
Święta się zbliżają, nowe przepisy na blogach się pojawiają. Ja dla Was babec...
Odsłon: 79
Sos chrzanowy znakomicie komponuje się z różnego rodzaju zimnymi mięsami, węd...
Odsłon: 49
Składniki
Wykonanie: Kapustę dobrze opłukać, zalać niewielką ilością wody i ugotować do miękkości z dodatkiem Vegety. Fileta dokładnie opłukać, osuszyć i pokroić w drobną kostkę, po czym usmażyć na maśle klarowanym do odparowania wody. Dodać zeszkloną cebulkę, wszystko jeszcze chwilę podsmażyć i dodać do kapusty. Przyprawić do smaku, dokładnie wymieszać. Kłaść łyżka porcję gotowego farszu, formować krokiety. Maczać w rozmąconym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, podawać z czerwonym barszczykiem. SMACZNEGO.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Potrawka z kiełbasy i groszku
Dania główne
Pulpety tandoori
Dania główne
Przepyszne risotto ze smażonym łososiem
Dania główne
Klopsy z jajkiem
Potrawka z kiełbasy i groszku
Bardzo prosta potrawka. Idealna na szybki obiad czy kolację. Może stanowić sa...
Odsłon: 42
Pulpety tandoori
Kuchnia indyjska pod względem smaku to jedna z najlepszych kuchni świata. Bar...
Odsłon: 94